Was jij jouw huid nog steeds met reinigingsdoekjes?

Toen ik laatst bij mijn tante op visite was raakte wij, samen met een aantal vriendinnen van haar aan de praat over haar huid. Was jij jouw huid nog steeds met reinigingsdoekjes? “Vroeg een van haar vriendinnen aan mijn tante”.

Mijn tante heeft altijd al een huidprobleem gehad. Je kent dat wel zo’n grauwe huid met verstopte poriën en af en toe last van een puist. Geen frisse glow in ieder geval.

Mijn ochtendritueel start met reinigingsmelk

Mijn tante antwoordde, ja lekker makkelijk en snel. Wat vind jij daar nou van Agnes? “Vroeg Astrid aan mij”.

Als ik opsta start mijn ochtendritueel altijd met het reinigen van mijn huid, vertel ik haar. Ik breng mijn reinigingsmelk aan op mijn gezicht en masseer deze eventjes in. Verwijder deze met een washand of onder de douche en klaar ben ik. Snel en makkelijk knipoog ik naar mijn tante.

Ellen, die pas bij mij in de stoel had gelegen zei; maar jij zei toch dat ik een reinigsmelk  moest gebruiken in mijn 5 stappenplan?Ja zei ik en weet je nog waarom? 

Wat is het verschil tussen reinigen met een reinigingsdoekje of met reinigingsmelk?

Op het moment dat ik hetzelfde zou doen als jij, (kijkend met een schuin oog naar mijn tante) druk ik met dat doekje het vuil in de huid en in de poriën. De reden dat ik een melk gebruik, is omdat zo het vuil meegenomen wordt van de huid in de melk. Wat zorgt voor een schone huid. Bij jou blijft het vuil nog op je huid, of zelfs in de poriën, vertel ik haar. 

Genoeg redenen om te reinigen met een reinigingsmelk

Je had haar gezicht eens moeten zien! Mijn nichtje zei, mam waarom doe je dat jezelf nog aan? Zou het niet fantastisch zijn als je een mooie schone en frisse huid krijgt zonder oneffenheden?

Hoe zou je het vinden als je in de spiegel kijkt en een heerlijke mooie glow op je huid ziet! Vroeg ik haar?

Ik hoorde haar denken……oké zei ze, Agnes wanneer heb je tijd? Dan loop ik even bij jou langs voor een huidadvies.

Reinigingsmelk. Ontdek ze alle drie!

Ontdek hoe zon kleine verandering in jouw huidverzorgingsritueel het verschil maakt! Met een reinigingsmelk voelt jouw huid zachter en ziet er frisser uit met een mooie glow. Reinigingsmelk is er voor iedereen, afhankelijk van jouw huidtype. Bekijk de 3 verschillende reinigingsproducten en ontdek hoe goed jouw huid er uit kan zien!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.