Over Agnes


Mijn naam is Agnes Hemmes, sinds het jaar 2000 de eigenaresse van Huidinstituut Agnes. Het Huidinstituut voor natuurlijke huidverbetering/huidverjonging én het oplossen van huidproblemen.

Huidverbetering in plaats van huidverzorging


Al snel begreep ik dat huidverbetering veel verder gaat dan alleen behandelen en verzorgen aan de oppervlakte van de huid. En dat als wij de huid willen verbeteren én verjongen wij in de diepte van de huid moeten zijn! Hierdoor heb ik direct bij de start van mijn bedrijf mij gespecialiseerd in het oplossen van huidproblemen met behulp van de natuurlijke huidverbeterende producten van Chris Farrell en Prescription. Iets wat duidelijk verschil maakt t.o.v huidverzorging!

De start van mijn bedrijf


Hierdoor heb ik direct bij de start van mijn bedrijf mij gespecialiseerd in het oplossen van huidproblemen met behulp van de natuurlijke huidverbeterende producten. Iets wat duidelijk verschil maakt ten opzichte van huidverzorging, wat aan de oppervlakte gebeurd.

Passie voor de huid


Door mijn gedrevenheid en passie voor de huid en de natuur werd ik in 2014 tijdens de Beauty Award gekozen tot de 3 beste schoonheidsspecialisten van Zuid Holland!

Medisch schoonheidsspecialiste


In 2016 studeerde ik af als Medisch schoonheidsspecialiste.  Hierdoor ben ik in staat dermatologische huidproblemen te signaleren en jou hierover te informeren. Het spreekt voor zich dat ik mijn dermatologische achtergrond zeer effectief kan inzetten bij diverse huidproblemen. Je bent dus ook met een (chronische) huidaandoening of een beschadigde huid in vakkundige handen.

Plekjes en vlekjes


Daarnaast herken ik plekjes en vlekjes op de huid en ben ik in staat om jouw huid op de juiste manier te behandelen al dan niet jouw zorgvraag adequaat vervolg te geven richting bijvoorbeeld de huisarts.

 

Huidinstituut Agnes Webshop


In 2018 is door de vraag naar natuurlijke huidverbeterende producten uit mijn praktijk de webshop ontstaan. Op deze manier beschik jij over informatie door middel van o.a video's over de huid én huidverbetering. "Zo is mijn passie gedeeld met iedereen!" 

Hoe leuk is dat? 

Een goed huidconditie als basis


Omdat de huid een natuurlijk orgaan is ben ik voorstander van natuurlijke huid-eigen producten. Met werkstoffen die de huid herkent. De sterke werking van het medische cosmeticamerk CHRIS FARRELL gaan uit van de natuurlijke functies van jouw huid op celniveau. Soms worden om verschillende redenen deze functies niet meer optimaal benut. Zo stimuleren de producten van Chris Farrell het genezingsproces en verhogen de weerstand van jouw huid. Wat zorgt voor een huid in topconditie met een natuurlijk evenwicht.

Actieve werkstoffen voor huidverbetering


Als je huid in topconditie is, starten wij met het aanpakken van specifieke huidproblemen. Samen met de producten van Prescription, zorgen actieve werkstoffen voor het oplossen van huidproblemen én remmen ze het proces van huidveroudering. Waarbij pigment, rode adertjes, littekens, fijne lijntjes, rimpels en grove poriën verfijnen.

Direct resultaat zichtbaar


Tijdens het gebruik van de producten is door de intense werking direct huidverbetering voelbaar en na gebruik zelfs zichtbaar! Wat resulteert in een gezonde, egale én frisse uitstraling zonder huidproblemen. 

 

"Door deze aanpak bestrijden wij dus niet alleen de symptomen van jouw huidprobleem maar pakken ook direct de oorzaak aan!" 

Zo zijn wij dus écht in staat om huidproblemen op te lossen! Neem gerust contact op voor advies om samen jouw mooiste huid te bereiken!