Ruilen of retourneren

Kan ik mijn artikel retourneren?
Retourneren is bij Huidinstituut Agnes-webshop geen enkel probleem, je hebt hiervoor zelfs 14 dagen de tijd na ontvangst van je bestelling. Mits deze onbeschadigd en ongebruikt zijn en in de originele verpakking zitten.

Mocht je niet geheel tevreden zijn of iets willen omruilen voor een ander product, dan kun je binnen 14 dagen jouw producten retour zenden. Stuur ons een email over je retour info@huidinstituutagnes-webshop.nl, print en plak het retourlabel op het pakket en geef het af bij een afgifte punt. De rest regelen wij voor jou.

De verzendkosten voor een retour zijn voor eigen rekening. Zodra de retouren in goede staat door ons zijn ontvangen, wordt het bedrag gecrediteerd. Het retouradres is: Winkelhoeve 6, 3137RP Vlaardingen

Onze beloftes aan jou:

•  14 dagen bedenktermijn na ontvangst van je product*
•  Product ruilen? Na ontvangst, van de retourzending verzenden we dezelfde dag je nieuwe product.
•  Geld terug? Binnen 3 werkdagen na ontvangst van de retourzending staat het bedrag weer op je rekening.

De aangemelde producten dienen goed verpakt en voldoende gefrankeerd te worden. De artikelen dienen niet gebruikt te zijn en voorzien te zijn van alle originele verpakkingen. Mocht je vanwege een fout van onze kant een pakket moeten retourneren, dan worden de verzendkosten uiteraard door ons vergoed.

1. Het herroepingsrecht

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

2. Herroepingstermijn

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. 

3. Kennisgeving van de herroeping

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons (Huidinstituut Agnes, Winkelhoeve 6, 3137 RP Vlaardingen, telefoonnummer: 010-4713124, E-mailadres: info@huidinstituutagnes.nl) via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post of e- mail) op de hoogte stellen van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen. (zie herroepingsformulier)

4. Naleving van herroepingstermijn

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om jouw mededeling betreffende jouw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

5. Gevolgen van herroeping

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van jouw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen jou terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen jou voor deze terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

6. Retentierecht

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat jij de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip het eerst valt.

7. Teruggave van de goederen

Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop jij besluit de overeenkomst te herroepen aan ons [Huidinstituut Agnes-webshop, Winkelhoeve 6, 337RP Vlaardingen] terug te zenden (zie retourformulier) of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

8. Kosten van het terugzenden

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening

9. Compensatie van de Waardevermindering

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.