Orthomoleculair therapeut

Als medisch schoonheidsspecialiste heb ik kennis van de medische aspecten van de huid. Hierdoor ben ik in staat dermatologische huidproblemen te signaleren en jou hierover te informeren. Maar als orthomoleculair basis adviseur (in opleiding voor gevorderd) weet ik welke voeding én voedingssupplementen goed zijn voor jouw huid. Orthomoleculair betekent in dit geval: gezond, in de juiste verhouding en lichaamseigen.

Supplementen voor jouw huid

Voedingssupplementen zijn zowel goed voor jouw lichaam als voor jouw huid. Collageen, vitamine C en omega zijn de meest voorkomende huidsuppletie voor het mooier en sterker maken van de huid.

De huid is jouw grootste orgaan en spiegelt alles wat er binnen en buiten jouw lichaam gebeurt. Dat is mooi, maar soms ook lastig. Bij huidproblemen bijvoorbeeld. Naast de huidverbeteringsproducten van Prescription en CHRIS FARRELL, zet ik de huidsupplementen van ScKIN in om op deze manier alles te doen voor jouw mooiste huid!

Hoeveel vitamines heb ik nodig?

Hoeveel je van een bepaalde voedingsstof nodig hebt, hangt af van de persoon. Met alles wat je tot je neemt is het van belang om te kijken of dit bij je past. Supplementen ondersteunen je huid en gezondheid, afhankelijk van de situatie zal je een keuze maken welk supplement een aanvulling biedt. Start dus nooit zomaar aan voedingssupplementen, maar laat je grondig adviseren.

Doseringen en de ondergrens

Hoe ontstaan tekorten?

Welke dosis heb ik nodig?