Producten

Breng jouw huidconditie in balans! 

Natuurlijke producten versterken onze huid-eigen functies. Een natuurlijke evenwicht in onze huid van zowel het vocht- en vetgehalte en jouw ph-waarde zorgt voor een schitterende huid en voorkomt huidproblemen!

Het medische cosmeticamerk Chris Farrell is gebaseerd op de kennis van dermatologie, homeopathie en de orthomoleculaire wetenschap. Dit stimuleert het genezingsproces, verhoogt de weerstand en zorgt voor een natuurlijke evenwicht in onze huid.


Heb jij last van een huidprobleem?

Pure, actieve ingrediënten werken doelgericht op een specifiek huidprobleem. Denk aan pigment, fijne lijntjes, rimpels en bijvoorbeeld acné. Behandel gericht jouw huidprobleem en zorg voor een nog mooiere huid!

Wetenschappelijk bewezen werkstoffen om jouw huid te behandelen zoals tijdens een salonbehandeling! "Het voelt ieder dag weer alsof ik een instituutbehandeling hebt gehad"


Het verbeteren van je huid met......

Huidvitamines. Als huidspecialist ben ik altijd bezig met het oplossen van huidproblemen aan de buitenkant van onze huid. 

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat men nog mooiere huidresultaten behaalt als je ook de huid van binnenuit verbetert. Mét ScKIN Huidvitamines ondersteun jij zowel de behandeling in het instituut als jouw huidverbeteringsritueel voor thuis. Hierdoor zal je sneller een mooiere huid ervaren, naast enorm veel gezondheidsvoordelen.


Mode en trends worden door John van G gevolgd op de voet, hierdoor wordt er ieder seizoen een make-up collectie gepresenteerd met de nieuwste kleuren. 

Bekend werden ze door hun geweldige kliksysteem waarmee je makkelijk wisselt van kleuren en blokjes.

Deze make-up collectie heeft een breed assortiment. Van verzorgende lipstick tot long lasting mascara, oogschaduw, soft touch kajal potlood, camouflagestick, basis voor eyeshadow, soft touch foundation en meer....