Home » Huidproblemen » Droge huidproblemen » Eczeem en Psoriasis

Eczeem en Psoriasis


Eczeem en Psoriasis zijn 1 van de 5 meest voorkomende huidproblemen. Ze uiten zich onder andere in rode plekken, schilfers en jeuk.
Een droge, beschadigde huidbarrière met een verstoorde pH-waarde biedt onvoldoende weerstand tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Hierdoor is jouw huid niet meer in staat is om jou optimaal te beschermen.
 
Een huidceldeling vindt normaal gesproken plaats tussen de 25 tot 30 dagen, bij psoriasis gebeurt dit om de 4 tot 6 dagen. Dat is een stuk sneller. Bij zowel psoriasis als eczeem zorgen stress en verkeerde verzorging voor verergering. Allergieën én externe invloeden zoals zon, wind of juist kou maken de klachten erger. 
De juiste huidverbeteringsproducten zijn hier dan ook essentieel.

Huidverbetering bij eczeem & psoriasis


Onze bijdrage aan jouw huid is om de pH-waarde van de huid te herstellen, de huidbarrière, dus de weerstand van jouw huid te verhogen, de droogte op te heffen (of draaglijk te houden) en de roodheid te kalmeren.

Zo versterkt je de weerstand, verbeterd eczeem en valt psoriasis minder op!

Specialistische behandeling


In ons huidinstituut geven wij verschillende behandelingen om eczeem en psoriasis te verminderen. Als medisch schoonheidsspecialiste ben ik bekend met de verschillende vormen van eczeem en psoriasis en de behandeling ervan. Naast de behandeling van de Dermatoloog is het goed om jouw huid in een goede conditie te houden.

Iedere situatie en huid is uniek daarom maak ik vooraf aan de behandeling een uitgebreide huidanalyse met huidmeting en indien de plaats van het eczeem of psoriasis het toe laat ook een huidscan. De behandeling en producten worden daarna afgestemd op jouw huidtype en de conditie van jouw huid. Zo bereikt je een optimaal effect bij psoriasis en eczeem!

Maak een afspraak om jouw huidprobleem aan te pakken!