Betaalmogelijkheden

Veilig betalen

Veilig en gemakkelijk betalen staat zowel bij Huidinstituut Agnes als in de webshop voorop. Al onze online transacties zijn beveiligd en gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens worden niet bewaard in computersystemen en kunnen niet worden onderschept. De webshop van Huidinstituut Agnes accepteert online betaling o.a. via iDeal en PayPal.

Betalen met IDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

 

Betalen per PIN

Bij Huidinstituut Agnes worden betalingen middels PIN ondersteund.

 

Vooraf betalen

Je kunt vooraf het te betalen bedrag overmaken op de rekening van Huidinstituut Agnes. Zie factuur.

Ook kan je tijdens jouw reservering de geboekte behandeling vooruit betalen.

 

Overige betaalmethoden

Bij de Webshop van Huidinstituut Agnes worden betalingen middels Paypal ondersteund.

 

Betalen onder rembours

U betaald bij aflevering aan de postbode. Let op! Hier zijn zeer hoge kosten aan verbonden. Extra kosten worden berekend door de postbode, vanaf 15,00.