Home » Over Agnes

Over Agnes

Mijn naam is Agnes Hemmes, sinds het jaar 2000 ondernemer en schoonheidsspecialiste en sinds 2016 Medisch schoonheidsspecialiste.
Al snel begreep ik dat huidverbetering veel verder ging dan alleen behandelen en verzorgen. En dat als wij de huid willen verbeteren én verjongen wij in de diepte van de huid moeten zijn!
Hierdoor heb ik mij gespecialiseerd in het oplossen van huidproblemen tijdens huidverbeterende en -verjongende behandelingen.

Passie

Door mijn gedrevenheid en passie voor de huid werd ik in 2014 geheel onverwachts uitgekozen tijdens de Beauty Award tot de 3 beste schoonheidsspecialisten van Zuid Holland!
In 2015 heb ik mijn opleiding Dermatologie voor schoonheidsspecialisten afgerond en in 2016 werd ik “Medisch schoonheidsspecialiste”. Hierdoor herken ik dermatologische aandoeningen en geef ik behandelingen op medisch niveau.

Huidverbetering en verjonging

Voorafgaand aan jouw behandeling breng ik in kaart wat jouw huid nodig heeft en maak aan de hand van een huidanalyse met huidmeting én huidscan door middel van foto’s een op maat gemaakt behandelplan en productadvies.

De juiste natuurlijke huidverbeteringsproducten gericht op jouw huidtype en huidconditie is de eerste stap in het tegengaan van huidveroudering! (anti-aging)

Met effectieve behandelingen stimuleer ik het zelfgenezend vermogen van jouw huid, hiermee verhoogt de weerstand en versterken de natuurlijke huidfuncties. Natuurlijke producten met unieke huideigen werkstoffen geven jouw de mogelijkheid om écht jouw huidprobleem op te lossen door de oorzaak aan te pakken!

Hierdoor ontstaat zichtbare huidverbetering en bereikt u een gezonde, egale en rustige huid!

Vriendelijke groet,

                   Agnes