Home » Behandelingen » 1e keer bij Huidinstituut Agnes

Welk huidtype heb ik?


Als jij voor het eerst naar Huidinstituut Agnes komt voor een huidverbeterende of huidverjongende behandeling bespreek je met de medisch schoonheidsspecialiste tijdens het intake gesprek jouw wensen en de mogelijkheden met betrekking tot de behandeling van jouw huid.

Wil jij weten hoe jouw huid ervoor staat?


Vooraf aan jouw eerste behandeling maakt de medisch schoonheidsspecialiste een uitgebreide huidanalyse door middel van een huidscan en meet zij met de Skin-Analyzer de conditie van jouw huid. Deze vormen samen de basis van een goed op maat gemaakt behandelplan. 

Hierdoor weet jij precies hoe jouw huid ervoor staat en wat jouw huid nodig heeft. De medisch schoonheidsspecialiste kan jou op deze manier de juiste producten adviseren voor na de behandeling.

Wij brengen in kaart wat het blote oog niet ziet!


Tijdens de uitgebreide analyse van jouw huid wordt in kaart gebracht wat het blote oog niet ziet.
Met de Observ 520 huidscan bekijkt de medisch schoonheidsspecialiste uw gezichtshuid onder invloed van zes verschillende licht-modi en legt dit vast in een huidanalyse door middel van foto’s. Met de Skin-Analyzer meet zij de conditie van jouw huid dmv de pH-waarde, het vocht en het vetgehalte.

Een op maat gemaakt behandelplan én productadvies


Na het analyseren van de foto’s beoordeeld de medisch schoonheidsspecialiste de resultaten van de skin-analyzer en bespreekt deze met jou. Aan de hand van deze analyse maakt zij een op maat gemaakt behandelplan en productadvies voor thuis. Dat is pas huidverbetering!

Maak kennis met jouw huid én onze werkwijze


Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. De Observ 520 analyseert ook diepere huidlagen en brengt deze aandoeningen haarscherp in beeld. Zo krijgen wij een goed inzicht in de wensen van jouw huid en jouw huidconditie en zijn wij eventuele problemen in de toekomst voor.

Tijdens jouw eerste Kennismakingsbehandeling maakt de medisch schoonheidsspecialiste kennis met jouw huid en jij kennis met onze werkwijze en huidverbeteringsproducten.

Jouw eerste kennismaking bestaat uit:


 

Kennismakingsbehandeling eenmalig voor € 135,00 (i.p.v. € 185,00) 


  • Uitgebreide huidscan en analyse met de Observ 520
  • Huidanalyse met de Skin-analyzer
  • Bijpassende huidverbeterings- of huidverjongingsbehandeling
  • Huidverbeterings-starters-set (producten)
  • Persoonlijk huidverbeteringssadvies voor thuis