Welk huidtype heb ik?


Als jij voor het eerst naar Huidinstituut Agnes komt voor een huidconditie verbeterende of huidprobleem oplossende behandeling bespreken wij tijdens het intake gesprek jouw wensen en de mogelijkheden met betrekking tot de behandeling van jouw huid. Tijdens de uitgebreide huidanalyse kom jij meer te weten over jouw huidconditie en jouw huidproblemen. Afhankelijk van jouw huiddoel stemmen wij hier jouw huidbehandelingen en de juiste huidverbeterende producten voor thuis op af. Zo krijgen wij jouw huid in top conditie! 

De volgende stap is dan een pérfecte huidconditie als basis om te werken aan huidproblemen. Zoals het verminderen van rimpels, fijne lijntjes, pigment, grove poriën en het verwijderen van huidoneffenheden. 

Wil jij weten hoe jouw huid ervoor staat?


Vooraf aan jouw eerste behandeling maken wij een uitgebreide huidanalyse. Door middel van onze Observ520 huidscan maken wij huidfoto's én bekijken wij huidproblemen in de diepte van de huid. Zo brengen wij onderliggende huidproblemen in kaart.

Met behulp van de Facial Tour meten wij de conditie van jouw huid. Deze samen, vormen de basis van een goed op maat gemaakt behandelplan. Hierdoor weet jij precies hoe jouw huid ervoor staat en wat jouw huid nodig heeft. De medisch schoonheidsspecialiste kan jou op deze manier de juiste behandelingen en producten adviseren.

De huidscan brengt in kaart wat het blote oog niet ziet!


Tijdens de uitgebreide analyse van jouw huid wordt in kaart gebracht wat het blote oog niet ziet. Veel huidaandoeningen beginnen namelijk in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. De Observ 520 analyseert deze diepere huidlagen en brengt deze aandoeningen haarscherp in beeld. Met de Observ 520 huidscan bekijkt de medisch schoonheidsspecialiste jouw gezichtshuid onder invloed van zes verschillende licht-modi en legt dit vast in een huidanalyse door middel van foto’s. 

De Facial tour


Tijdens een facial tour neem ik je mee in een reis door jouw huid. Wij bekijken alle waardes die nodig zijn voor een goede huidconditie, zoals het vet- en vochtgehalte en jouw ph waarde. Zodra één van deze waardes uit balans is ervaar je huidklachten. Daarnaast meten wij ook het trans epidermaal waterverlies. Dit vertelt ons hoe snel jouw huid vocht verdampt. En de meting van elastine en collageen, wat ons meer vertelt over hoe snel de huid verouderd. Maar ook PIGMENT en zondadvies komen aan bod. Op deze manier krijgen wij een goed inzicht in de wensen van jouw huid en jouw huidconditie en zijn wij eventuele problemen in de toekomst voor.

Deze hele tour heb je nodig zodra je na een goede huidconditie ook wil werken aan huidverbetering.

Een op maat gemaakt behandelplan én productadvies


Na het analyseren van de foto’s van de huidscan, beoordeeld de medisch schoonheidsspecialiste de resultaten van de facial tour en bespreekt deze met jou. Aan de hand van deze analyse maakt zij een op maat gemaakt behandelplan en productadvies voor thuis. Dat is pas huidverbetering!

Maak kennis met jouw huid én onze werkwijze


Tijdens jouw eerste Kennismakingsbehandeling maakt de medisch schoonheidsspecialiste kennis met jouw huid en jij kennis met onze werkwijze en huidverbeteringsproducten. Zo gaan wij samen op weg naar jouw mooiste huid!

Jouw eerste kennismaking bestaat uit:


 

Kennismakingsbehandeling éénmalig voor € 199,50 


  • Uitgebreide huidscan & analyse met Observ 520
  • Totale Huidanalyse met de Facial Tour
  • Bijpassende huidbehandeling
  • Huidverbeterings-product-set
  • Persoonlijk huidverbeteringssadvies voor thuis