Huidconditie verbeteren 


Huidconditieverbeterende behandelingen worden toegepast om de conditie van jouw huid te verbeteren. Het gaat dan echt om het verbeteren van bijvoorbeeld de droge huid of het kalmeren van de rode, onrustige huid. Maar ook het op peil brengen van het vochtgehalte of het in stand houden van de juiste ph-waarde. Vooraf aan jouw behandeling hebben wij door middel van de Skin-Analyzer jouw huidwaardes gemeten. Indien één van deze waardes afwijkt betekent dit dat jouw huidconditie nog niet op peil is

 

Voor het verbeteren van jouw huidconditie is het noodzakelijk om de huid te stimuleren en nieuwe cellen aan te maken. Huidverbetering krijg je door werkzame stoffen (actives) dieper in jouw huid te brengen, denk bijvoorbeeld aan Hyaluronzuur voor de verbetering van het vocht-gehalte.

Als huidverbetering in de diepte werkt, wat is dan huidverzorging?

Bij huidverzorging behandel je alleen de bovenste (dode laag) van de huid. Dit verandert niets in het levende gedeelte van de huid, daar waar juist jouw reserves nodig zijn.

Vandaar dat je bijvoorbeeld na het douchen een trekkerig gevoel ervaart en snel je crème aanbrengt. Dit is oppervlakkig en er zal geen huidverbetering zijn.

Bij Huidinstituut Agnes wordt uitsluitend gewerkt op HUIDVERBETERING en HUIDVERJONGING en niet op huidverzorging. Dit omdat het op lange termijn een mooier huidresultaat geeft.

Huidtypes en problemen:


 

Chris Farrell Folder
PDF – 25,7 MB 221 downloads