CHRIS FARRELL-huidverbetering


Jouw huid aan het werk


De sterke werking van dit medische cosmeticamerk is gebaseerd op de kennis van dermatologie, homeopathie en de orthomoleculaire wetenschap. Welke alledrie uitgaan van de natuurlijke functies van jouw huid op celniveau. Ze stimuleren het genezingsproces en verhogen de weerstand van jouw huid wat zorgt voor een natuurlijk evenwicht.

Jouw huidprobleem oplossen


Dit betekent dat de producten van Chris Farrell jouw huidfuncties stimuleren om zelf aan de slag te gaan met het oplossen van jouw huidprobleem.

Soms worden om verschillende redenen deze functies niet meer optimaal benut. Onder andere conserveringsmiddelen, minerale oliën en vetten, zoals paraffine zorgen ervoor dat er verschillende huidproblemen kunnen ontstaan.

Huidproblemen die kunnen ontstaan:


 • huiduitslag of eczeem
 • gerstekorrels
 • verhoorning
 • overmatige talgafscheiding (acné)
 • een zeer droge huid 

Direct resultaat! Na de behandeling en bij thuisgebruik.


  Iets wat essentieel is als het gaat om HUIDVERBETERING is de intense werking van deze natuurlijke producten. De huid-eigen bestanddelen in Chris Farrell zorgen voor een uitstekende conditie van jouw huid waardoor jij direct na je eerste behandeling verbetering ervaart.

  Intensief werkende huidverbeterende natuurlijke producten


   Op deze manier verbeteren huidproblemen én rem je huidveroudering af! "Chris Farrell bestrijd door deze aanpak niet alleen de symptomen maar pakt ook direct de oorzaak van jouw huidprobleem aan!" Wat resulteert in een gezonde, egale én frisse uitstraling zonder huidproblemen.

   Ze zijn dus écht in staat om huidproblemen op te lossen!

   Chris Farrell Folder
   PDF – 25,7 MB 254 downloads

   Bekijk hier de video over CHRIS FARRELL