Ben jij klaar voor de volgende stap in NEXT-LEVEL natuurlijke huidverbetering?

Syringomen

Wat is een Syringoom


Syringomen zijn goedaardige huidkleurige of doorzichtige bultjes. Ontstaan uit een afvoergang van een zweetklier. Ze komen voornamelijk voor in het gezicht of rondom de ogen en worden als cosmetisch storend ervaren.

Hoe ontstaan syringomen?


Het is niet bekend waardoor syringomen ontstaan.

Syringomen ontwikkelen zich wel vaak in de puberteit en komen vaker bij vrouwen voor dan bij mannen. Hierdoor wordt er gedacht aan een hormonale oorzaak. Soms zie je dat syringomen erfelijk zijn. 

Waar komen syringomen voor?


  • rondom de ogen
  • in het gezicht

Behandeling van een syringoom


Door middel van coagulatie behandelen wij syringomen. Dit is een veilige en doeltreffende methode voor kleine oppervlakken. Tijdens de behandeling wordt met een uiterst dunne naald de goedaardige huidafwijking zeer nauwkeurig aangestipt. De huidafwijking wordt vervolgens door warmte verhit en vernietigd, zonder de gezonde, omliggende huid te beschadigen.

Na de behandeling kan een klein korstje ontstaan op de plek waar de huidaandoening zat. Na ongeveer 7 dagen zal dit vanzelf verdwijnen. Meestal is een huidaandoening met één behandeling al volledig verdwenen, als het een groot plekje betreft, kan het zijn dat er een tweede behandeling nodig is en soms een derde. Meer lezen over de behandeling....

Aandachtspunten Huidoneffenheden Verwijderen
Word – 128,6 KB 27 downloads