John van G (Een bijzondere make-up collectie)


Mode en trends worden door John van G gevolgd op de voet, hierdoor wordt er ieder seizoen een make-up collectie gepresenteerd met de nieuwste kleuren. Deze make-up collectie heeft een breed assortiment, van lipstick, mascara en oogschaduw tot een soft touch kajal potlood, camouflagestick, losse poeder, wenkbrauw-poeder en nagellak.

John van G is met name bekend dankzij de handige navulbare beauty box, waar je jouw oogschaduw, blusher en wenkbrauw-poeder gemakkelijk in kunt klikken middels een magneetje. Met het unieke, navulbare systeem stel je eenvoudig jouw eigen, persoonlijke make-up pallet samen. Niet alleen uniek! Maar ook nog eens milieubewust! Want zijn de blokjes op, klik je er gewoon een nieuwe in.

Met het veilige, handige systeem in verschillende formaten verzamel je de producten en kleuren die jij mooi vindt. Draag je vaak meerdere donkere teinten oogschaduw? Dan plaats je deze in de grote beautybox. Wil je het afwisselen met pastel teinten? Dan klik je deze er middels de handige magneetjes gemakkelijk bij.

Een complete make-up collectie die altijd perfect bij jouw kleding of stemming past!

*Deze make-up is niet getest op dieren.