Ben jij klaar voor de volgende stap in NEXT-LEVEL natuurlijke huidverbetering?

Home » Over Agnes » Wie is Agnes?

Agnes


Mijn naam is Agnes Hemmes, sinds het jaar 2000 de eigenaresse van Huidinstituut Agnes. Het Huidinstituut voor natuurlijke huidverbetering en huidverjonging én het oplossen van huidproblemen.

Al snel begreep ik dat huidverbetering veel verder ging dan alleen behandelen en verzorgen. En dat als wij de huid willen verbeteren én verjongen wij in de diepte van de huid moeten zijn! 

Hierdoor heb ik direct bij de start van mijn bedrijf mij gespecialiseerd in het oplossen van huidproblemen met behulp van de natuurlijke huidverbeterende producten van Chris Farrell. Iets wat duidelijk verschil maakt t.o.v huidverzorging!

Passie


Door mijn gedrevenheid en passie voor de huid werd ik in 2014 gekozen tot de 3 beste schoonheidsspecialisten van Zuid Holland! 

Tussen 2014 en 2016 studeerde ik keihard om de titel Medisch schoonheidsspecialiste te behalen. Wat in 3 jaar kon deed ik in 1,5. Dit was net dat stukje aanvulling wat ik miste, hierdoor herken ik dermatologische aandoeningen en geef ik adviezen op medisch niveau. Het spreekt voor zich dat ik mijn dermatologische achtergrond zeer effectief kan inzetten bij huidproblemen.

Omdat het nooit op kan besloot ik in 2018 Huidinstituutagnes-webshop te lanceren omdat er veel vraag is naar natuurlijke huidverbeterende producten uit mijn praktijk.

Mij lijkt er niks leukers dan online de mogelijkheid te hebben tot alle informatie over de huid én huidverbetering. Zo is mijn passie gedeeld met iedereen! Hoe leuk is dat?

Mijn werkwijze


Omdat de huid een natuurlijk orgaan is ben ik voorstander van natuurlijke huid-eigen producten. Met werkstoffen die de huid herkent. De sterke werking van het medische cosmeticamerk CHRIS FARRELL gaan uit van de natuurlijke functies van jouw huid op celniveau. Soms worden om verschillende redenen deze functies niet meer optimaal benut. 

Zo stimuleren de producten van Chris Farrell het genezingsproces en verhogen zij de weerstand van jouw huid. Wat zorgt voor een natuurlijk evenwicht en het oplossen van jouw huidprobleem.

Prescription


Zodra jouw huid in perfecte conditie is, ben jij klaar voor de volgende stap! Een goede huidconditie is de juiste basis om te werken aan huidproblemen. Zoals het verminderen van rimpels, fijne lijntjes, pigment en het verwijderen van huidoneffenheden.

Iets wat essentieel is als het gaat om huidverbetering


Tijdens het gebruik van de producten van Chris Farrel en Prescription is door de intense werking direct huidverbetering voelbaar. Na gebruik wordt het zelfs zichtbaar! Op deze manier verbeteren huidproblemen én rem je huidveroudering. Wat resulteert in een gezonde, egale én frisse uitstraling zonder huidproblemen. 

"Chris Farrell en Prescription bestrijd door deze aanpak niet alleen de symptomen maar pakken ook direct de oorzaak van jouw huidprobleem aan!" Ze zijn dus écht in staat om huidproblemen op te lossen!

Ik hoop je gauw te ontmoeten in het Huidinstituut om samen jouw mooiste huid te bereiken!