Ben jij klaar voor de volgende stap in NEXT-LEVEL natuurlijke huidverbetering?

Agnes


Mijn naam is Agnes Hemmes, sinds het jaar 2000 de eigenaresse van Huidinstituut Agnes. Het Huidinstituut voor natuurlijke huidverbetering/huidverjonging én het oplossen van huidproblemen.

Huidverbetering in plaats van huidverzorging


Toen ik mijn opleiding in het jaar 2000 afrondde als schoonheidsspecialiste, begreep ik al snel dat huidverbetering veel verder gaat dan behandelen en verzorgen. En dat als wij de huid willen verbeteren én verjongen wij in de diepte van de huid moeten zijn! 

De start van mijn bedrijf


Hierdoor heb ik direct bij de start van mijn bedrijf mij gespecialiseerd in het oplossen van huidproblemen met behulp van de natuurlijke huidverbeterende producten. Iets wat duidelijk verschil maakt ten opzichte van huidverzorging, wat aan de oppervlakte gebeurd.

Passie


Door mijn gedrevenheid en passie voor de huid werd ik in 2014 tijdens de Beauty Award gekozen tot de 3 beste schoonheidsspecialisten van Zuid Holland! Waar na ik verder groeide naar medisch schoonheidsspecialiste.

Verder leren


Tussen 2014 en 2016 studeerde ik keihard om de titel Medisch schoonheidsspecialiste te behalen. Wat in 3 jaar kon deed ik in 1,5. Dit was net dat stukje aanvulling wat ik miste.

Medisch schoonheidsspecialiste


Als medisch schoonheidsspecialiste heb ik kennis van de medische aspecten van de huid. Hierdoor ben ik in staat dermatologische huidproblemen te signaleren en jou hierover te informeren. Je bent dus ook met een (chronische) huidaandoening of een beschadigde huid in vakkundige handen.

 

Plekjes en vlekjes


Daarnaast herken ik plekjes en vlekjes op de huid en ben ik in staat om jouw huid op de juiste manier te behandelen al dan niet jouw zorgvraag adequaat vervolg te geven richting bijvoorbeeld de huisarts.

 

Hudinstituut Agnes Webshop


Omdat het nooit op kan (en ik gewoon graag vooruitstrevend wil zijn) besloot ik in 2018 https://www.huidinstituutagnes-webshop.nl te lanceren omdat er veel vraag is naar natuurlijke huidverbeterende producten uit mijn praktijk. Mij lijkt er niks leukers dan online de mogelijkheid te hebben tot alle informatie over de huid én huidverbetering. Zo is mijn passie gedeeld met iedereen! Hoe leuk is dat? 

 

Mijn werkwijze


Omdat de huid een natuurlijk orgaan is ben ik voorstander van natuurlijke huid-eigen producten. Met werkstoffen die de huid herkent. We gaan uit van de natuurlijke functies van jouw huid op celniveau. Soms worden om verschillende redenen deze functies niet meer optimaal benut. Zo stimuleren wij het genezingsproces en verhogen de weerstand van jouw huid. Wat zorgt voor een natuurlijk evenwicht en een perfecte huidconditie!

 

Klaar voor de volgende stap?


Hierna ben jij klaar voor de volgende stap! Een goede huidconditie is de juiste basis om te werken aan huidproblemen. Zoals het verminderen van rimpels, fijne lijntjes, grove poriën, littekens, rode adertjes, pigment en het verwijderen van huidoneffenheden.

 

Iets wat essentieel is als het gaat om huidverbetering


Tijdens het gebruik van de producten is door de intense werking direct huidverbetering voelbaar en zelfs zichtbaar! Op deze manier verbeteren huidproblemen én rem je huidveroudering. Wat resulteert in een gezonde, egale én frisse uitstraling zonder huidproblemen. 

"Door deze aanpak bestrijden wij dus niet alleen de symptomen van jouw huidprobleem maar pakken ook direct de oorzaak aan!" 

Zo zijn wij dus écht in staat om huidproblemen op te lossen! Ik hoop je gauw te ontmoeten in het Huidinstituut om samen jouw mooiste huid te bereiken!