Vitamine C, heb jij genoeg?

Vitamine C meten je urine,

Superblij zijn we met de mogelijkheid om je vitamine C in je urine te meten. Binnen 60 seconden heb jij jouw vitamine C uitslag! Weet je dat mensen geen vitamine C aan kunnen maken? Om die reden hebben we vitamine C vanuit onze voeding nodig. Nu zul je denken als ik groente en fruit eet krijg ik voldoende binnen?

 

Hoeveel vitamine C je nodig hebt hangt met name af van:

  • de hoeveelheid stress die je lichaam ervaart
  • of je rookt
  • je leeftijd
  • je huidvolume, nodig voor de aanmaak van collageen en elastine
  • of je infecties hebt 
  • of je immuunsysteem harder moet werken

 

 

Vitamine C is bij een hoop processen betrokken. Wist je bijvoorbeeld dat je vitamine C nodig hebt om collageen aan te maken? Zonder voldoende vitamine C geen collageen en dus een slappere huid met meer rimpels. Vraag mij gerust welke soort vitamine C je nodig hebt en welke dosering voor jou het beste is. 

 

Hoe werken de urinestrips?

Met de urinestrips meet je op een moment wellicht geen ascorbinezuur in je urine. Ga daarna op advies van start met de gebufferde vitamine C vorm van ScKIN en meet na 2 weken nogmaals de ascorbinezuur in jouw urine om te kijken of je nu wel ascorbinezuur meet? Test jij binnenkort jouw vitamine C in de salon?

 

Urinestrips zijn verkrijgbaar in onze webshop. En voor nu alvast een geheimpje.. Bij aankoop van de Vitamin C+, ontvang je 2 urinestrips GRATIS! 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.