Ben jij klaar voor de volgende stap in NEXT-LEVEL natuurlijke huidverbetering?

Meer lezen.....NANO-dermabrasie


Vooraf aan de behandeling

Als je voor het eerst komt voor een huidverjongende behandeling bespreek je met onze medisch schoonheidsspecialiste tijdens het intake gesprek jouw wensen en de mogelijkheden met betrekking tot de behandeling van jouw huid. 

Vooraf aan jouw eerste behandeling maakt de medisch schoonheidsspecialiste een uitgebreide huidanalyse door middel van een huidscan en meet zij met de Skin-Analyzer de conditie van jouw huid. Deze vormen samen de basis van een goed op maat gemaakt behandelplan. Hierdoor weet jij precies hoe jouw huid ervoor staat en wat jouw huid nodig heeft. De medisch schoonheidsspecialiste kan jou op deze manier de juiste producten adviseren voor na de behandeling.

NANO-DERMABRASIE BEHANDELING:


 • grondige reiniging van uw huid

 • peeling indien mogelijk

 • NANO-dermabrasie behandeling

 • insluizen hoogwaardig serum

 • kalmerend masker

 • dag en oogcrème aangepast aan de conditie van uw huid

 • UV-bescherming Top Sun SPF 50

 • Huidverbeteringsadvies voor thuis

Krachtige werkstoffen tijdens de NANO-Dermabrasie behandeling.


Tijdens de NANO-dermabrasie behandeling zet de medisch schoonheidsspecialist het krachtige Seristim Super of Hyaluron Filler als werkstof in. Dit serum bindt het vocht tussen de cellen en stimuleert de doorbloeding, waardoor celvernieuwing geactiveerd wordt en jij direct na het opbrengen een zacht en verfrissend gevoel aan de huid ervaart. Het serum is ook in ons huidinstituut verkrijgbaar voor thuisgebruik, zo optimaliseert u de behandeling.

Ondervind ik ongemak tijdens de behandeling?


NANO-dermabrasie is een pijnloze maar intensieve peeling van de bovenste huidlaag, de huid blijft intact. Tijdens en na de behandeling kan de huid een prikkelend, tintelend of warm gevoel ervaren. Door klanten wordt dit vaak als prettig ervaren.

Na de behandeling


Direct na de behandeling kan de huid een lichte roodheid vertonen net als wanneer je een stevige strandwandeling heeft gemaakt. Jouw huid wordt in versnelt tempo vernieuwd, dit kun je ervaren door schilfering. 

Nu jouw huid ontvankelijker is voor allerlei werkstoffen is het advies om jouw huid thuis te verbeteren met speciale huidverbeteringsproducten, hierdoor stimuleer je het herstelproces, verbeter je de huid en ervaar je een optimaal resultaat van jouw behandeling.

Wat mag je NIET doen na de behandeling?


 • Gebruik op de dag van de behandeling geen make-up.

 • Na de behandeling minimaal 5 dagen de zon, zonnebank en sauna vermijden.

 • De huid is gevoeliger voor UV-straling en moet daarom extra goed beschermt worden!

 • Het is raadzaam beschermingsfactor Top-Sun SPF50 (Sunblock) dagelijks te gebruiken!

 • Gebruik geen producten met minerale oliën, deze sluiten de huid af!

Wanneer worden de resultaten zichtbaar?


  Je zal direct na de eerste behandeling al verbetering in de structuur en het uiterlijk van jouw huid opmerken. Een effectief en duurzaam resultaat wordt bereikt door een aantal NANO-dermabrasie behandelingen in kuur vorm te ondergaan hierdoor zal de conditie van de huid aanzienlijk verbeteren. (1 x in de 14 dagen)

  Je kunt NANO-Dermabrasie combineren met de Epionce Fruitzuurpeeling en/of Microneedling voor een krachtiger resultaat. Het resultaat is mede afhankelijk van het regeneratievermogen (herstellen) van de huid en van de manier waarop de huid thuis dagelijks verzorgd wordt.

  Zijn er na een kuur nog vervolgbehandelingen nodig?


   Als het gewenste resultaat bereikt is wordt sterk aangeraden om regelmatig een periodieke onderhoudsbehandeling te plannen om het resultaat te behouden. 

   Worden de NANO-dermabrasie behandelingen vergoed door de zorgverzekeraars?


    Informeer hiernaar bij jouw zorgverzekeraar. Bij diverse indicaties is namelijk een vergoeding mogelijk. Dit verschilt echter wel per zorgverzekeraar en per polis.