Wat doet een Skin-Pen, microneedling behandeling?

SkinPen, micro-needling, voor allerlei huidproblemen!

Een stevige huid met minder rimpels en fijne lijntjes? Een egalere teint, fijnere poriën en minder pigment? Yes! Dat kan nu! Dit allemaal gecombineerd in 1 techniek!

 

Vandaag neem ik je mee in de nauwkeurige en veilige achtergrond achter de SkinPen behandeling. Deze is zoals je kan lezen belangrijker dan er wordt gedacht.....

Hoe werkt de SkinPen?

Met de SkinPen, microneedling, vernieuwen wij de huid van binnenuit. Een huidverjongende behandeling om op een natuurlijke manier fijne lijntjes en grove poriën aan te pakken maar ook littekens, pigment en striae. Juist microneedling is de afgelopen jaren een zeer effectieve manier geworden om de huid te verbeteren. Dit zonder risico’s of langdurige en vervelende huidreacties.

Is de SkinPen een veilige behandeling?

Met de SkinPen ben je altijd verzekerd van een veilige behandeling van jouw huid. Een continu bewaakte vaste naalddiepte en de juiste scherpte zorgt voor een gecontroleerde stimulatie in de diepte van de huid. Geen oneffenheden maar een egaal en gelijkmatige huid met de stimulatie en aanmaak van nieuw collageen en elastine. Wat zorgt voor een geheel vernieuwde huid met o.a. minder rimpels en fijne lijntjes.

 

Hoe werkt de SkinPen op verschillende dieptes in de huid?

Afhankelijk van het te behalen doel wordt tijdens de behandeling  de diepte van de naaldlengte bepaald. Wil je werken aan fijne lijntjes en rimpels of juist op pigment of een egalere huid? Denk bijvoorbeeld aan littekens deze zitten doorgaans dieper in de huid. Door deze mogelijkheid, om dus op verschillende dieptes in de huid te werken kan zelfs stug littekenweefsel heel mooi behandelt worden. Maar ook de meest gevoelige huid en de donkere huid is geschikt voor een SkinPen behandeling. 

 

𝗗é 𝗦𝗸𝗶𝗻𝗣𝗲𝗻 𝘄𝗼𝗿𝗱𝘁 𝗶𝗻𝗴𝗲𝘇𝗲𝘁 𝘃𝗼𝗼𝗿:

👉🏼(Acné) littekens

👉🏼 Fijne lijntjes

👉🏼 Pigmentvlekken

👉🏼 Doffe, vale, grauwe huid

👉🏼 Grove huidstructuur

👉🏼 Striae / striemen

👉🏼 Vergrote poriën

👉🏼Vermoeide huid

 

Hoe maakt de SkinPen een strakke en stevige huid 💙

De skinpen maakt miniscuul kleine microkanaaltjes tot in de diepere huidlaag. Hierdoor wordt het huid-herstellend vermogen gestimuleerd waardoor nieuw collageen en elastine worden aangemaakt. Dit is precies wat er nodig is voor een strakke, stevige en jeugdige huid. 

 

De SkinPen en zijn hygiëne

Bij microneedling staat hygiene voorop!

De huid heeft specifieke nazorg nodig maar ook tijdens de behandeling is de juiste hygiene van groot belang. Hiervoor zijn de naaldjes van de SkinPen gemaakt van chirurgisch staal, wat zorgt voor zeer gladde en harde naaldjes. Als de naaldjes braampjes of haakjes hebben, zorgt dit voor ongewenste huidbeschadigingen waardoor herstel langer op zich laat wachten. Iets wat niet gewenst is bij huidverbetering.

Vooraf aan de SkinPen behandeling ontvang jij jouw Treatment KIT. Hierin zitten "4 items". Waarvan er twee zorgen voor de hygiëne tijdens de behandeling en 2 voor een hygiënische nazorg!

 

Waaruit bestaat deze Treatment -KIT? 💙

• SkinPen BioSheath (sleeve) Beschermd zowel de behandelaar als patiënt tegen kruisbesmetting.

• SkinPen naaldcartridge Steriel verpakt! Kan niet meerdere keren gebruikt worden. (gatsie!)

• Lift HG Zorgt dat de SkinPen moeiteloos over de huid glijdt en is tevens de nazorg voor de eerste 24 uur. De Lift voorkomt het verlies van vocht.

• Rescue De nabehandelingscrème voor de 2e 24 uur. De Rescue beschermd de huid waardoor huidherstel zonder belemmering verloopt.

Ben je nieuwsgierig naar de SkinPen behandeling?