Ben jij klaar voor de volgende stap in NEXT-LEVEL natuurlijke huidverbetering?

Glycolzuurpeeling, wat doet het voor jouw huid?

Gepubliceerd op 9 september 2021 om 13:54

Glycolzuur is een Alpha Hydroxy Acids (AHA's) en zijn in wateroplosbare fruitzuren. AHA's zijn afkomstig van verschillende planten, zoals suikerriet en hibiscusbloemen. Glycolzuur heeft kleine moleculen waardoor het goed in de huid dringt.

 

Wat doet het met de huid?

Glycolzuur verwijdert dode huidcellen welke de huid vaak een matte en grauwe uitstraling geven. Hierdoor gaat jouw huid tijdelijk schilferen.

 

Waarbij is een glycolzuurpeeling effectief?

  • oppervlakkige pigmentvlekken
  • droge huid
  • oppervlakkige rimpeltjes
  • matte grauwe huid 
  • acne voor een betere talg-afvoer

Wat is het resultaat?

Na de schilfering ontstaat er een soepele, egale en stralende huid en zijn oppervlakkige droogterimpeltjes afgenomen. Huidoneffenheden, zoals vlekjes en puistjes die zich in de hoornlaag bevonden zijn met het schilferen van de huid afgestoten. Voor een optimaal resultaat zijn meerdere peelings nodig in combinatie met huidverbeteringsproducten die een licht percentage glycolzuur bevatten.

 

Is glycolzuur voor iedere huid geschikt?

Glycolzuur kan worden toegepast bij de lichtere huidtypes. Bij de donkere huid kunnen er vlekken ontstaan. Houd er rekening mee dat tijdens en na de peelings je huid extra gevoelig is voor zonverbranding. Gebruik een zonnebrandcreme met spf 50.

Spectaculaire actie!

Je kan de glycolzuurpeeling ervaren in een speciaal voor jouw samengestelde treatment. Tijdens deze behandeling werk ik op jouw huid met actieve ingrediënten, welke na de behandeling duidelijk voelbare resultaten geven. Ben jij benieuwd naar het zijde zachte huidgevoel na een glycolpeeling?

 

Voor de speciale prijs van: 99,- (ipv 149,50) maak je jouw afspraak voor een glycolzuurpeeling online op: https://www.huidinstituutagnes.nl

Start je met ons 5 stappenplan aan huidverbeteringsproducten dan ontvang je op jouw volgende glycolzuurpeeling -50,- korting!