Heb jij nog altijd een standaard behandeling?

Bijzondere gedachtes

Ik heb nu vakantie! En in het bijzonder dwalen mijn gedachtes altijd even af naar mijn huidinstituut. Zo ook van de week………

Ik was afgelopen week op vakantie in een ge-wel-dige tent. Nu denk je misschien bij een tent…… maar dit overtreft al mijn verwachtingen! 'S ochtends een ontbijtje in alle rust buiten aan de picknick tafel. 'S middags naar het meer, de piramide van Austerlitz of heerlijk fietsen langs de heide in de natuur.

Als de kinderen op bed lagen, zat ik met mijn kopje koffie nog even buiten op de lounge set. Wat een luxe! Bij ondergaande zon!

En 's nachts was het heerlijk fris…. en sliepen de twee kids in de bedstee, een beleving! 

Nu ik op vakantie ben betrap ik mijzelf erop hoe je naar andermans bedrijf kijkt!

Hoge verwachtingen?

Na het zien van de foto’s voor de vakantie had ik al hoge verwachtingen…maar wat bleek?!?! Ze overtroffen mijn verwachtingen. Er was een mooie loungeset buiten met parasol, een leuke keuken met plek voor 6. Alles was van steigerhout wat ik zoiezo wel sfeervol vind. Een mooie douche (met muziek) en als topper een bedstee. Hier moesten wij echt om vechten…..

Als ik ergens voor het eerst kom bekijk ik dit soort dingen dus altijd zoals ik naar mijn eigen bedrijf kijk. Wat ik ervaar of wat ik anders zou doen. Uiteraard is dit voor iedereen verschillend, want iedereen heeft andere behoeftes.

Je kijkt met een andere blik dan de eigenaren zelf.

Ik moet dan ook dit keer zeggen dat ik weinig verbeterpunten heb!

Misschien een twijfel of ik de koffie mocht gebruiken, want daar was ik echt aan toe! (heb snel wat nieuwe koffie-cupjes voor ze gekocht) O ja! Ik wilde douchen, maar wist toch niet hoe zo’n luxe douche werkte. Ik probeerde het maar het lukte mij niet, Ik gaf uiteindelijk niet op! De jets spoten mij om de oren! Zo gedouched! (hahaha!)

 

Hier op vakantie leer ik er weer van!

Ik weet nu dat voor niemand iets vanzelfsprekend is, zo ook bij mij in de praktijk! Toch zie ik soms nog dat er in mijn praktijk steeds dezelfde behandeling wordt gekozen….

Iets vanzelfsprekends?

Ook al stemmen wij samen jouw behandeling af op de behoefte van jouw huid en passen deze aan jouw huidtype aan. Zo willen wij natuurlijk ook graag weten of je met jouw huid “op koers vaart”. Hoe is het met jouw huidconditie? En zorgen wij bijvoorbeeld voldoende om de eerste rimpeltjes te voorkomen?

Lijkt het je leuk om verder te kijken dan de standaard behandeling? En meer uit je huid te halen?

Stuur mij een bericht, mail of maak een afspraak, en wij gaan er eens extra voor zitten😉

 

Voor wie de vakantie nog in het verschiet ligt, geniet van deze zomer! En tot na 20 augustus in de praktijk🙋‍♀️

(en aan de eigenaren van de Glamour-tent, bedankt voor onze fijne vakantie!)