Huid-eigen producten, wat zijn dat?

Bijzonder om te zien hoe alles met elkaar in verbinding staat. De afgelopen dagen staarde ik terug in mijn jeugd en kwam tot een mooie conclusie. Lees je mee?

De natuur 🏕 

In mijn jeugd werd ik mij bewust van mijn verantwoordelijkheid voor de natuur. Ik vroeg mijn moeder bijvoorbeeld op 10 jarige leeftijd mijn vlees te snijden. Ik werd vegetarisch. Zo rond mijn 20e verjaardag kwam ik erachter hoe ik in verbinding sta met de natuur. Tijdens een cursus voelde ik mijn omgeving…energie noemen ze dat ook wel, ik ben mij dus van meer bewust.

Zo koos ik in het jaar 2000 voor een natuurlijk biomimetisch merk op basis van de homeopathie en orthomoleculaire wetenschap, de wat......?😳 ja ik snap het ....Ik leg het je uit……

De uitleg van CHRIS FARRELL

Tijdens mijn behandelingen en thuis werk ik met de producten van Chris Farrell. Deze zijn huid-eigen en zorgen op een natuurlijke manier voor het aansturen van mijn huidfuncties. Deze orthomoleculaire producten ondersteunen dus mijn natuurlijke lichaamsprocessen in mijn huid.

Door bijvoorbeeld bij een vette huid niet teveel vetten weg te nemen krijgt jouw huid een “seintje” dat hij minder vetten moet gaan aanmaken. Zo krijgt jouw huid zijn balans weer terug. Dit gebeurd op homeopathische basis.

De huid en de ziel

De huid heeft namelijk een afmeting van 2 vierkante meter en een gemiddeld gewicht van 15-20 kilogram. Het is ons grootste orgaan. De huid heeft vele functies, zoals ademen, beschermen, alarmeren, maar ook een tast, pijn- en temperatuursfunctie en een psychosociale signaalfunctie. Zit je niet lekker in je vel, dan zie je dat direct aan je huid. Stress bijvoorbeeld. 

Normale omstandigheden

Onze huid is onder normale omstandigheden prima in staat om zelf te functioneren. Maar wat als er iets uit balans dreigt te raken? Bijvoorbeeld jouw huidconditie, jouw natuurlijke afweer of jouw gezondheid?

Dan is het van belang om te weten welke producten of ingrediënten jouw huid nodig heeft!

Of een product precies doet wat jij verlangt is dan ook afhankelijk van :

  • jouw leefstijl
  • jouw leeftijd
  • de concentratie van werkstoffen
  • de plek op de huid
  • jouw huidconditie
  • gebruik van medicatie
  •  ingrediënten

Heb je vragen?

Ik adviseer je graag tijdens een huid-advies gesprek in mijn praktijk.

Maak gerust een afspraak!

👉🏼 https://www.huidinstituutagnes.nl