5 tips om alvast wat kleur op je huid te krijgen

Oké ik geef het toe, er komt zo af en toe al een zonnetje te voorschijn.

Maar we zijn er nog niet. Het voorjaar laat nog even op zich wachten en het is soms nog best wel fris. Om je door deze grauwe periode heen te helpen, heb ik 5 tips om met plezier het voorjaar tegemoet te zien!

Ben je er klaar voor?

 

Tip1. Natural glow bronzing powder. 

Een zijdezachte poeder voor een perfecte voorjaarslook. Geeft je huid een bronzende teint. Bye bye met de witte toetjes.

 

Tip 2. Vitamine D 

Naast de wintermaanden is het ook van belang om in het voorjaar en de zomer vitamine D tot je te nemen. Vitamine D is namelijk betrokken bij veel processen in het lichaam zoals o.a. het ondersteunen van ons energieniveau. Goed voor ons immuunsysteem  en voor sterke spieren en botten.

In de winterperiode ontstaat vaak een vitamine D tekort, maar heb je je weleens afgevraagd hoe dat zit in de zomer?

Het is belangrijk om je in te smeren met zonnebrand, voor je huid. Maar wordt de vitamine D dan nog wel goed opgenomen uit zonlicht?

Het antwoord is nee, dat lukt de huid dan niet volledig. Om zowel je huid te beschermen als voldoende vitamine D binnen te krijgen is het dus verstandig deze ook in de zomer tot je te nemen in de vorm van 75 mcg vitamine D.

 

Tip 3. Quick Bronzer 

Een zelfbruinende emulsie voor een natuurlijke bruining zonder de zon! De huid krijgt een volledig natuurlijke bronzen teint.

Breng Quick Bronzer gelijkmatig aan op de huid, bij voorkeur in de ochtend en avond na jouw dag- en nachtcrème. Naarmate de bruining vordert beslist je zelf hoe bruin je wordt. Je kan de behandeling staken (als je bruin genoeg bent) en op een bepaald moment weer voortzetten. (als je bruiningskleur afneemt) 

 

Tip 4. Ascorbic Acid, vitamine C.

Wij weten allemaal dat vitamin C goed is voor onze weerstand en voor onze huid! Vitamine C werkt verstevigend door te werken op de aanmaak van collageen.

Naast het verhelderen en egaliseren van de huid is Ascorbic Acid uitermate geschikt voor het behandelen van pigmentverkleuringen. Vitamine C stimuleert de wondheling, werkt mooi bij het herstel van (verse) littekens en geeft de huid een mooie GLOW!

Vooral die glow zorgt er in deze maanden voor dat je op een natuurlijke manier al wat kleur krijgt op je huid.

 

Tip 5. Microneedling Skin-Pen behandeling

Wist je dat de behandeling van de Skin-Pen als eerste een hele mooie glow op onze huid tovert. Als je de voor en na foto’s bekijkt is er een duidelijke verbetering in teint te zien. Heerlijk om nog voor de zomer een korte kuur in te zetten van 3 behandelingen. Weg met de grauwe, vale huid!

 

Boek je nu je mini kuur voor microneedling (3 behandelingen) ontvang je een kalmerend Skin-Pen masker voor thuis cadeau!

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.