Mijn werkgeluk "de week van het werkgeluk"

De week van het werkgeluk

Iedereen wil graag gelukkig zijn! Ook op het werk. Tenslotte brengen we daar een groot deel van onze tijd door. Daarbij heeft ons werkgeluk grote invloed op de rest van ons leven. Deze week is de week van het werkgeluk. Ik deel graag met jou mijn werkgeluk, van waar het begon tot waar we nu staan. Ik ben hiervoor in mijn oude foto’s gedoken ;-)

In het kort

Het begon uiteraard bij het schrijven van een ondernemersplan....(nee grapje!) ik zal je die route besparen.

In het jaar 2000 startte ik mijn schoonheidssalon vanuit mijn ouderlijk huis. Met het homeopathische en orthomoleculaire merk Chris Farrell zorgde ik ervoor dat jouw huideigen functies aan de slag gingen met huidverbetering. Een goede huidconditie is tenslotte de basis voor huidverbetering. 

Medisch schoonheidsspecialiste

Waarna ik in 2008 verhuisde naar de Schiedamseweg in Vlaardingen. Waar wij mede dankzij jou in het jaar 2013 zijn genomineerd tot de 3 beste schoonheidsspecialisten van Zuid Holland. 

In 2016 behaalde ik de titel medische schoonheidsspecialiste, wat ervoor heeft gezorgd dat ik op een dermatologische manier de huid beoordeel en behandel. Maar wel met probleemoplossend karakter. 

Prescription, huidverbetering

Helaas moesten wij de Schiedamseweg verlaten en verhuisde wij in 2017 naar de Winkelhoeve 6. Waar wij van schoonheidssalon, huidinstituut werden en nu alweer ons 6e jaar in gaan.

In 2021 veroverde Prescription mijn hart. Zodra je huid in goede conditie is, voeg je extra werkstoffen toe daar waar jij nog tegen een (huid)probleem aanloopt. Denk aan retinol tegen huidveroudering of hyaluron voor het vochtgehalte van de huid. Deze producten zorgen vandaag de dag voor verbluffende zichtbare resultaten op voor en na foto’s.

Orthomoleculair adviseur, vitamines, huidgezondheid

Het afgelopen jaar ben ik naast al mijn studies, (ik moet namelijk al mijn titels nascholen, als ik deze wil behouden) begonnen aan een orthomoleculaire studie, als adviseur in vitamines, mineralen en een gezonde huid. Begin september behaalde ik mijn diploma als basisadviseur. En gisteren startte ik met gevorderd.

 

Meten=weten

In december kan ik met behulp van microscopische bloedanalyse in kaart brengen hoe het is gesteld met jouw vitamines. Dit omdat jouw huid de weerspiegeling is van jouw gezondheid. Een tekort aan collageen kan bijvoorbeeld zorgen voor een minder effectieve behandeling.

Omdat, (ja sorry ik ben leergierig) ik graag onderbouwend werk, zal binnen nu en 6 weken ons nieuwste methode om collageen en elastine in de huid te meten gelanceerd worden.

Hierover later meer…. (als het echt binnen is!)

Elasticiteit, collageen, TEWL en zonadvies

Voor het voorjaar staat er nog iets gaafs op de planning.

We gaan TEWL, transepidermaal waterverlies en pigment van de huid aantonen. Dat zorgt namelijk naast voor huidveroudering. Ook zonadvies speciaal aan de hand van jouw Fitz Patrick Huidtype komt in het voorjaar van 2024. Uiteraard begeleid ik je tijdens deze adviezen persoonlijk en geef ik je huidadvies voor thuis. Maar goed, genoeg over mijn werkgeluk. IK HEB VAN MIJN PASSIE MIJN BEROEP GEMAAKT!

Hoe fijn is het dat je dan naast jouw eigen geluk, ook anderen gelukkig(er) kan maken!

Voor vragen kan je altijd bij mij terecht, stel ze gerust!

Hieper de piep! 23 jaar Huidinstituut Agnes


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.