Trekt jouw huid na de zon?

Wat een heerlijke zomer zeg! Dat is wat ik vorige week tegen een van mijn klanten zei. "Ik heb alleen een beetje last van een trekkerige huid zodra ik uit de zon kom." Zei ze tegen mij......

Aha! Riep ik! Door die heerlijke zon neemt het vochtgehalte af in onze huid. En een tekort aan hyaluronzuur (=vocht), zorgt voor een gespannen gevoel in de huid. Ik vertelde haar dat het juist goed is om tijdens het zonnen goed haar huid te hydrateren.

Maar hoe hydrateer ik de huid?

Ze vroeg mij gelijk om advies. Om een gespannen gevoel, fijne lijntjes en rimpels te voorkomen is het van belang om de hydratatie van jouw huid zo hoog mogelijk te houden. Hyaluronzuur zorgt hiervoor.

 

Wat doet hyaluronzuur?

Dit is een lichaamseigen stof welke zorgt voor hydratatie, veerkracht en volume in de huid. Het is essentieel voor de celverdeling én kan 1000x zijn eigen gewicht aan vocht aan zich binden. Hierdoor blijft de huid goed gehydrateerd en veerkrachtig.*

Werkt hyaluronzuur ook tegen het ouder worden?

Naarmate wij ouder worden neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in ons lichaam af.  Als het lichaam niet meer voldoende hyaluronzuur aanmaakt heeft dat invloed op de conditie van de huid. Hierdoor verliest de huid haar soepelheid, stevigheid, elasticiteit en volume. De huid voelt dan trekkerig aan, wordt slapper en er ontstaan meer lijntjes en rimpels. 

Hyaluronzuur gebruik je bij:

👉🏼 huidveroudering 

👉🏼 ooglidrimpels en kraaienpootjes

👉🏼 expressie rimpels

👉🏼 vermoeid gezicht

👉🏼 vocht-arme huid 

👉🏼 fijne lijntjes

Hoe mijn klant reageerde.....

Tijdens de behandeling hebben wij bij mevrouw alle producten aangepast. Ik heb de hyaluron filler aangebracht als serum met daaroverheen youth agrum als dagcrème. Voor de nacht heb ik mevrouw geadviseerd om skin renew spirit onder haar creme te gebruiken, samen met de skin smoothing balm.

*𝘋𝘦 𝘬𝘳𝘢𝘤𝘩𝘵𝘪𝘨𝘦 𝘦𝘯 𝘩𝘺𝘥𝘳𝘢𝘵𝘦𝘳𝘦𝘯𝘥𝘦 𝘸𝘦𝘳𝘬𝘪𝘯𝘨 𝘷𝘢𝘯 𝘩𝘺𝘢𝘭𝘶𝘳𝘰𝘯𝘻𝘶𝘶𝘳 𝘪𝘴 𝘸𝘦𝘵𝘦𝘯𝘴𝘤𝘩𝘢𝘱𝘱𝘦𝘭𝘪𝘫𝘬 𝘣𝘦𝘸𝘦𝘻𝘦𝘯.

Van de week ontving ik dit bericht:

𝙰𝚐𝚗𝚎𝚜, 𝚠𝚊𝚝 𝚏𝚒𝚓𝚗! ……..

𝙼𝚒𝚓𝚗 𝚑𝚞𝚒𝚍 𝚟𝚘𝚎𝚕𝚝 𝚑𝚎𝚕𝚎𝚖𝚊𝚊𝚕 𝚗𝚒𝚎𝚝 𝚖𝚎𝚎𝚛 𝚝𝚛𝚎𝚔𝚔𝚎𝚛𝚒𝚐 𝚊𝚊𝚗. 𝙷𝚎𝚝 𝚕𝚒𝚓𝚔𝚝 𝚠𝚎𝚕 𝚘𝚏 𝚓𝚒𝚓 𝚔𝚊𝚗 𝚝𝚘𝚟𝚎𝚛𝚎𝚗 ;-)

𝙸𝚔 𝚠𝚎𝚎𝚝 𝚒𝚗𝚖𝚒𝚍𝚍𝚎𝚕𝚜 𝚐𝚘𝚎𝚍 𝚠𝚊𝚝 𝚒𝚔 𝚖𝚘𝚎𝚝 𝚍𝚘𝚎𝚗 𝚎𝚗 𝚠𝚒𝚕 𝚓𝚎 𝚋𝚎𝚍𝚊𝚗𝚔𝚎𝚗 𝚟𝚘𝚘𝚛 𝚓𝚘𝚞𝚠 𝚑𝚞𝚒𝚍𝚊𝚍𝚟𝚒𝚎𝚜.

𝙸𝚗 é𝚎𝚗 𝚠𝚘𝚘𝚛𝚍 𝙶𝙴-𝚆𝙴𝙻-𝙳𝙸𝙶!”

Dit is precies waarvoor ik medisch schoonheidsspecialiste ben geworden! Om jouw mooiste huid te bereiken! Wil je meer lezen over de gebruikte producten? Of de skin smoothing balm als cadeau bij jouw bestelling ontvangen?

Heb je hulp nodig bij het kiezen?

Neem dan gerust met mij contact op. ik adviseer je graag welke producten passen bij jouw huidtype of huidprobleem.

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.