Ken jij de magische werking van Bisabolol?

Heel lang heb ik het niet gedronken, tot ik een doosje cadeau kreeg van een lieve vriendin, ik was meteen weer verkocht! Een van mijn favoriete smaken thee is kamillethee. Vooral ’s avonds. Even bijkomen van de dag, ontspannen en relaxend de avond in. Een perfect moment voor kamillethee. Maar weet je dat kamille zo veel meer is dan mijn favoriete kruidenthee? Het bevat namelijk het geweldige ingrediënt Bisabolol.

Een super ingredient in mijn thee maar ook voor de huid.

Bisabolol is een 100% natuurlijke ingrediënt en wordt al honderden jaren gebruikt om zijn medicinale eigenschappen. Bisabolol wordt gewonnen uit de kamilleplant. En heeft een anti-aging, kalmerende én huidherstellendewerking op de huid. Vanwege de natuurlijke frisse, zoete geur vinden veel mensen Bisobalol ook nog eens erg lekker ruiken.

Goed om te weten 

Bisobalol is mild voor de huid en helpt de gevoelige huid verzachten. Kan bij ieder huidtype worden toegepast en medicinale eigenschappen van Kamille zijn:

  • Ontstekingsremmend (vermindert acne-uitbarstingen)

  Genezende werking (wondjes)

  Houdt de huid soepel, stevig en gehydrateerd

  Verzacht huidirritaties (o.a. jeuk, roodheid, verbranding)

  Helpt rimpels en ouderdomsvlekken te vervagen

  • Anti-oxiderende werking (beschermt tegen invloeden van buitenaf)

 

Nieuw in ons assortiment!
Prescription komt met een superrijke balm voor je hele gezicht. De Bisabolol Balm en ik mocht hem al uit proberen ;-) Mix hem met de actives van Prescription!

 

Wil jij hem ook proberen?

Pre-order hem dan voor 15 november 2022 en ontvang gratis een Prescription active mini naar keuze!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.