Waar ben je dankbaar voor?

Ieder jaar vier ik mijn zoveel jarig bestaan, ook dit jaar met “het rad van avontuur” je kent het wel zo’n rad waaraan je een slinger geeft en je dan maar hoopt dat het deze keer wel goed voor je gaat uitpakken…..en dat gebeurde bij Lucy…….

Ze kwam niets vermoedend de behandelkamer uit en ik vertelde haar over mijn feestje. Al kletsend maakte wij een nieuwe afspraak. Jeetje zei ze, hoe lang ben ik nou alweer bij je? En wat heb je dat weer leuk verzorgd, terwijl ze het rad van avontuur een slinger gaf. Meestal win ik niks hoor maar we gaan het zien.

 

Toen stuurde ze mij een mail

Jaaaaaa, riep ik tegen Lucy, jij wint een behandeling naar keuze! De hoofdprijs! Beduusd nam ze de cadeaubon in ontvangst en zei nog eens meestal win ik niks……daarna vertrok ze.

Ze was gewoon verrast dacht ik nog, overvallen denk ik. Tot ik de dag daarna de volgende mail kreeg: Hallo lieve Agnes,

Onderweg naar huis drong het geloof ik tot mij door dat ik de ”hoofdprijs” gewonnen had!! Geweldig hoor een geheel verzorgde behandeling door jou. Nooit win ik wat!

Heerlijk lui in de stoel liggen, ik knap er altijd van op en niet alleen van jouw kundige en rustige werkwijze maar ook van je verdere verzorging en kennis.

Ondertussen kletsen we ook heel wat af, in ieder geval ik, ha! ha! Ben je na de behandeling niet moe van al dat geklets van mij? In ieder geval nogmaals bedankt voor de prijs en je lieve zorg. Kun je ergens zien hoe lang ik al klant ben? Ik weet wel dat het in het flat was waar je ouders wonen en daarna bij het station.    Groetjes van Lucy 

Dankbaar voor de kleine dingen geeft geluk en gezondheid.

Vandaag is het de “dag van de dankbaarheid”. Je kunt dankbaar zijn voor echt van alles! Je koffie, de verwarming, je familie, je vrienden, je baan, je uiterlijk, je gezondheid, water dat bij ons gewoon uit de kraan komt. Het product dat je op je huid aanbrengt, dat stralende gevoel na een behandeling. En deze mooie review! Ik heb op een leuke, emotionele en bijzondere manier contact met al mijn klanten. Dit maakt mij iedere dag weer dankbaar. Vandaag ben ik jou daar dankbaar voor!

Voor wat ben jij dankbaar?

Wil je ook een review schrijven? 

Een bericht na jouw behandeling of over een product, kan je eenvoudig schrijven op: https://www.huidinstituutagnes-webshop.nl of onder deze blog. Dankjewel!

 

P.s: Dankjewel Lucy! Je bent al heel lang klant kan ik je zeggen als je steeds bent meegereist. Vanaf december 2004 kom je al in mijn praktijk, alweer 19 jaar. Dankjewel voor jouw vertrouwen in mij.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.