Wat meet ik tijdens een huidmeting?

Gepubliceerd op 8 mei 2023 om 12:46

Huidmeting met de skin-analyzer

Een professionele uitgebreide huidanalyse met huidmeting én huidscan vormen de basis van een goed op maat gemaakt behandelplan.

Met behulp van de SKIN-ANALYZER meten wij jouw huidwaardes zoals het vet- en vochtgehalte en jouw pH-waarde. Dit vertelt ons meer over jouw huidconditie en zo weten wij precies wat jouw huid nodig heeft! 

Wat meten wij met de Skin-analyzer?

Vochtgehalte, dit vertelt ons iets over de mate waarin jouw huid goed of slecht vocht kan vasthouden én of de opperhuid in goede conditie is. Door het goed op peil houden van het vochtgehalte ga je vroegtijdige huidveroudering tegen!

 

Zuurgraad, dit vertelt ons iets over de bescherming van jouw huid. Jouw huid is van nature lichtzuur en zorgt ervoor dat de goede en slechte bacteriën goed in balans worden gehouden. Als de zuurgraad uit balans is kun je problemen ervaren als een verstoorde huid, eczeem en acné.

Vetgehalte, dit laat zien of jouw huid droog, normaal of vet is. Een te droge huid maakt te weinig vetten aan en zorgt samen met het vochtgehalte voor vroegtijdige huidveroudering. Door de verslechterde huidbarrière hebben invloeden van buitenaf toegang tot jouw huid. Bij een vette huid is de talgproductie overactief. Wij verminderen de talgproductie en passen jouw huidverbeteringsproducten hierop aan.

 

Uitslag en resultaat

Op een schaal van 1-10 wordt jouw huid gemeten tijdens de Ph-waarde test. Indien deze test een lage zuurgraad aangeeft, heb jij meer kans op acné. Geeft deze een hoge zuurgraad aan, dan is jouw huid basisch, deze geeft meer kans op eczeem, schilfers en jeuk. Meet de SkinAnalyzer regelmatig een hogere zuurgraad, dan is ook hier weer meer kans op vroegtijdige huidveroudering!

 

Aan de hand van deze huidscan en huidmeting volgt het huidverbeteringsadvies.

Huidscan & meting met starters-set t.w.v. € 55,00*

  • Uitgebreide huidscan OBSERV 520
  • Huidanalyse met de SkinAnalyzer
  • Persoonlijk huidverbeteringsadvies
  • Advies over behandelingen en producten
  • Huidverbeterings-set producten (3x15ml) t.w.v € 30,50
  • *Bij een kuur is deze huidanalyse GRATIS

Wil jij graag advies voor jouw huid? Om thuis op huidverbeteringsniveau jouw mooiste huid te bereiken?


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.