Ben jij klaar voor de volgende stap in NEXT-LEVEL natuurlijke huidverbetering?

Home » Behandelingen » Huidconditie verbeteren

Huidconditie verbeteren 


Huidconditieverbeterende behandelingen worden toegepast om de conditie van jouw huid te verbeteren. Het gaat dan echt om het verbeteren van bijvoorbeeld de droge huid of het kalmeren van de rode, onrustige huid. Maar ook het op peil brengen van het vochtgehalte of het in stand houden van de juiste ph-waarde. 

Vooraf aan jouw behandeling hebben wij dan door middels van de Skin Analyzer gemeten dat jouw waardes, zoals de ph-waarde, het vocht en vet-gehalte niet op peil zijn en jouw huidconditie niet op orde is.

Voor het verbeteren van jouw huidconditie is het noodzakelijk om de huid te stimuleren en nieuwe cellen aan te maken. Huidverbetering krijg je door werkzame stoffen (actives) dieper in jouw huid te brengen, denk bijvoorbeeld aan Hyaluronzuur voor de verbetering van het vocht-gehalte.

Als huidverbetering in de diepte werkt wat is dan huidverzorging?


    Bij huidverzorging behandel je alleen de bovenste (dode laag) van de huid. Dit verandert niets in het levende gedeelte van de huid, daar waar juist jouw reserves nodig zijn.

    Vandaar dat je bijvoorbeeld na het douchen een trekkerig gevoel ervaart en snel je crème aanbrengt. Dit is oppervlakkig en er zal geen huidverbetering zijn. 

    Bij Huidinstituut Agnes wordt uitsluitend gewerkt op HUIDVERBETERING en HUIDVERJONGING en niet op huidverzorging. Dit omdat het op lange termijn een mooier huidresultaat geeft.

    Lees hier de BLOG over de verschillen.

    Huidtypes en problemen: