Ontharen


Harsen is een ontharingsmethode voor het verwijderen van ongewenst lichaamshaar. Harsen biedt een goede oplossing voor irritaties en wondjes die ontstaan bij scheren of bij ingegroeide haren. Het voordeel van harsen ten opzichte van andere ontharing-methodes is dat de haartjes met wortel en al verwijderd worden. Hierdoor wordt de huid zo min mogelijk belast. 

Voordelen van harsen


  • Niet langer heb je last van harde stoppels, huidirritaties en haar-ingroei!
  • Na gemiddeld drie tot vier weken komen de haartjes terug en zijn dan zachter en dunner dan voorheen.
  • Naarmate men langer harst worden haren dunner en komen er steeds minder terug.

Harsen zorgt voor een gladdere huid gedurende een langere periode!

Hoe gaat het harsen in zijn werk?


Met een spatel brengt jouw medisch schoonheidsspecialiste de warme hars aan. Daarna wordt de hars verwijderd. Nadat alle haren zijn verwijderd wordt een verkoelende en huidverbeterende crème aangebracht op het behandelde gebied. Hierdoor komt de huid snel tot rust en verminderen irritaties. Zo ziet jouw huid er na de behandeling goed verzorgd uit.

Wat kan je zelf doen vooraf aan een ontharingsbehandeling?


Het is verstandig om tussen de harsbehandelingen door niet te scheren. Haren worden hier stugger van! Dit zorgt voor een minder aangename behandeling. Kom je voor het eerst? Zorg er dan voor dat alle haren door de huid zijn en minimaal een halve centimeter lang zijn, dus 5 mm. Zo kunnen wij tijdens de behandeling het beste langdurige resultaat bereiken. Harsen vindt gemiddeld plaats om de 4 weken.

Aandachtspunten Ontharen
PDF – 115,5 KB 89 downloads