Ben jij klaar voor de volgende stap in NEXT-LEVEL natuurlijke huidverbetering?

Fruitzuur-behandeling


Vooraf aan de fruitzuur behandeling


Als je voor het eerst komt voor een huidverjongende behandeling bespreek je met onze medisch schoonheidsspecialiste tijdens het intake gesprek jouw wensen en de mogelijkheden met betrekking tot de behandeling van jouw huid. 

Vooraf aan jouw eerste behandeling maakt de medisch schoonheidsspecialiste een uitgebreide huidanalyse door middel van een huidscan en meet zij met de Skin-Analyzer de conditie van jouw huid. Deze vormen samen de basis van een goed op maat gemaakt behandelplan. Hierdoor weet jij precies hoe jouw huid ervoor staat en wat jouw huid nodig heeft. De medisch schoonheidsspecialiste kan jou op deze manier de juiste producten adviseren voor na de behandeling.

Voor de fruitzuurpeeling:


Het aan te raden om 2 weken vooraf aan de behandeling Lytix Tx 1.9% salicylzuur te gebruiken. Dit concentraat breng je in de ochtend en avond aan na jouw reiniging. Op deze manier bereidt je jouw huid voor op de behandeling(en) en worden mogelijke reacties van de huid voorkomen. Lytic Tx zuivert de poriën, maakt de huid glad, vermindert onzuiverheden en huidirritatie. Gebruik Lytix Tx opnieuw 24 uur na jouw behandeling. Hiermee behandeld je door tot jouw volgende peeling-behandeling, hierdoor zet je thuis jouw behandeling voort.

Waar bestaat de fruitzuur behandeling uit:


  • oppervlakte reiniging van de huid

  • reinigen, ontvetten en steriliseren van de huid

  • salicylzuurpeeling 28% met een pH van 2.7 

  • appelzuurpeeling 50% met een pH van 0.7

  • neutraliseren van de huid

  • kalmerend masker

  • beschermende dagcrème en oogcrème

  • zonbescherming SPF 50

Tijdens de behandeling met fruitzuur


Je ervaart een prikkelend en tintelend gevoel, dit komt door het inwerken van zuren op de huid en is echter van korte duur.

Na de behandeling met fruitzuur


Na de peeling vertoont de huid een gezonde, rode kleur alsof je iets te lang in de zon heeft gezeten, dit kan 24 uur aanhouden maar verdwijnt echter vaak al binnen een aantal uur.

Jouw huid wordt in versnelt tempo vernieuwd, dit kun je ervaren door schilfering. Voor een optimaal resultaat adviseren wij jouw huid thuis te verbeteren met de geadviseerde huidverbeteringsproducten. Jouw huid is nu extra ontvankelijk voor werkzame stoffen, hierdoor ervaar je een aanzienlijke verbetering van jouw huid en een optimaal resultaat van jouw behandeling.

Wanneer worden de resultaten zichtbaar?


Na jouw eerste Epionce fruitzuurpeeling behandeling ervaar je meteen een zachte, gladde en frisse uitstraling. Je merkt direct verbetering in de structuur en het uiterlijk van jouw huid. Het optimale resultaat van de behandeling wordt pas zichtbaar na enkele dagen tot een week. Het proces in de huid heeft zijn tijd nodig.

Kuur van 6 behandelingen


Een aantal losse behandelingen werken als oppepper voor de huid. Een effectief en duurzaam resultaat wordt bereikt door een aantal behandelingen in kuur vorm te ondergaan. Hierdoor zal de conditie en de structuur van de huid aanzienlijk verbeteren.

Je kunt de Epionce fruitzuurpeeling combineren met de Microneedling en/of NANO-Dermabrasie voor een krachtiger resultaat. De behandelingen tijdens de kuur vinden doorgaans om de 2 weken plaats.

Na het bereiken van het gewenste resultaat, raden wij je aan om regelmatig een periodieke onderhoudsbehandeling te plannen om het resultaat te behouden. 

Het resultaat is afhankelijk van het regeneratievermogen (herstellen) van de huid en van de manier waarop jij de huid thuis dagelijks stimuleert.

Vergoeding door zorgverzekeraars?


Indien een fruitzuurpeeling wordt ingezet bij acné of acné littekens, dan kom je mogelijk in aanmerking voor een vergoeding. Hiervoor moet je aanvullend verzekerd zijn. Informeer bij jouw zorgverzekeraar welke rechten op vergoeding je hebt.