Ben jij klaar voor de volgende stap in NEXT-LEVEL natuurlijke huidverbetering?

Producten

De sterke werking van dit medische cosmeticamerk is gebaseerd op de kennis van dermatologie, homeopathie en de orthomoleculaire wetenschap. 

Natuurlijke producten versterken namelijk onze huid-eigen functies. Dit stimuleert het genezingsproces, verhoogt de weerstand en zorgt voor een natuurlijke evenwicht in onze huid.

Wetenschappelijk bewezen pure actieve ingrediënten om jouw huid na te behandelen of zelf thuis te behandelen en te onderhouden met producten zoals een salonbehandeling! 

"Het voelt ieder dag weer alsof ik een behandeling heb gehad"

Mode en trends worden door John van G gevolgd op de voet, hierdoor wordt er ieder seizoen een make-up collectie gepresenteerd met de nieuwste kleuren. 

Deze make-up collectie heeft een breed assortiment.

Van verzorgende lipstick tot long lasting mascara, oogschaduw, soft touch kajal potlood, camouflagestick, basis voor eyeshadow, soft touch foundation en ....

Als huidspecialist ben ik altijd bezig met het oplossen van huidproblemen aan de buitenkant van onze huid. 

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat men nog mooiere huidresultaten behaalt als je ook de huid van binnenuit verbetert.

Met ScKIN Huidvitamines ondersteun jij zowel de behandeling in het instituut als jouw huidverbeteringsritueel voor thuis.