Ben jij klaar voor de volgende stap in NEXT-LEVEL natuurlijke huidverbetering?

Concentraten en hun werking

Gepubliceerd op 31 januari 2020 om 12:03

Hoe gebruik ik een concentraat?

Een concentraat is een pure werkstof welke direct door jouw huid wordt opgenomen in jouw diepere huidlagen. Hier gaat bijvoorbeeld Hyaluronzuur een verbinding aan met het vocht in jouw huid. Zo zorg je ervoor dat jouw vochtgehalte op peil blijft!

Maar hoe gebruik je nou z'on "ding". Dat is een vraag die ik regelmatig in mijn praktijk krijg. Er zijn namelijk concentraten, serums en ampullen.

Wat zijn de verschillen?

Ampullen zijn voor eenmalig gebruik en breek je open om daarna in een keer aan te brengen op jouw huid. Van een serum worden er enkele druppeltjes aangebracht op jouw huid en deze masseer je zacht in. Concentraten zijn hersluitbare flesjes, meestal 3x4ml in een verpakking, deze worden hetzelfde aangebracht als een serum maar zijn hygiënischer in gebruik.

Hoe zetten wij concentraten in tijdens behandelingen?

Zowel serums, ampullen als concentraten worden bij ons in het huidinstituut met behulp van Collageen Inductie Therapy, microneedling én NANO-dermabrasie in de huid gebracht. Dit zorgt voor een verbeterde doorbloeding waardoor de werkstoffen beter worden opgenomen.

 

Wat doen concentraten voor jouw huid?

Thuis kan je met concentraten de huid goed voorzien van extra werkstoffen, actieve ingrediënten  puur en direct opgenomen door jouw huid. Ideaal als jouw huid net dat beetje meer vraagt door de winter bijvoorbeeld.

 

Een van de reviews die ik heb ontvangen ging over deze concentraten.

Ik vind hem hilarisch! Lees je mee?

Mijn favoriete product en zeker voor de winter is het serum dat het vetgehalte aanvult op peil houdt. Agnes, help me! Ik weet de naam niet meer. De huid wordt zo zacht en glad. Voor mij werkt dit fantastisch.