Ben jij klaar voor de volgende stap in NEXT-LEVEL natuurlijke huidverbetering?

Home » Contact » Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen


Regelmatig krijg ik vragen over de verschillende behandelingen, de producten en mijn werkwijze. Hieronder beantwoord ik regelmatig de meest voorkomende vragen. Heb jij een vraag? Mail hem gerust naar info@huidinstituutagnes.nl

Agnes, waarom meet jij de waardes van mijn huid?


Door middel van het meten van de waardes kom jij te weten welk huidtype jij hebt. Ik breng voor jou in kaart wat jouw huid nodig heeft en geef hierover advies.

Ik meet jouw pH-waarde, dit geeft aan hoe goed jouw huid beschermd is tegen invloeden van buitenaf. Het vochtgehalte geeft aan hoe snel er fijne lijntjes ontstaan en het vetgehalte geeft aan hoe droog of vet jouw huid is. Alle drie waardes waar wij aan af kunnen lezen of jij op de goede weg bent!

En vooral heel leuk om bij jouw volgende behandeling de waardes opnieuw te testen! Zo volg je jouw vooruitgang!

Agnes, waarom meet jij de waardes van mijn huid?


Ken je mijn kinderen? Chris Farrell voelt als een van hen! Ik zal uitleggen waarom.

Chris Farrell ondersteund onze huid-eigen functies wat betekend dat de producten werkstoffen hebben die in de diepte van de huid onze huid aanzetten tot herstel, verbetering en het tegen gaan van vroegtijdige huidveroudering.

Heel iets anders dan huidverzorging! Wat zich aan de oppervlakte van de huid bevindt. En zich dagelijks met de dode huidcellen laat verwijderen. Ik vind dat zonde!

En verlangde naar meer. Zo ook in het jaar 2000. Net na de geboorte van mijn eerste kind vertoonde mijn huid rode, schrale plekken. Mijn huid werd behandeld met Chris Farrell en al na 1 behandeling waren ze weg. Omdat ik het niet geloofde heb ik er een nachtje over geslapen. De dag daarna waren ze nog steeds weg. Ze zijn ook nooit meer terug gekomen!

Dit is eigenlijk één van de talloze voorbeelden die ik in de afgelopen jaren met verschillende huidproblemen heb meegemaakt, verbetering! 

Kijk maar eens bij de voor en na foto's van eczeem die ik heb behandeld.

Agnes, waarom meet jij de waardes van mijn huid?


Die vraag snap ik ook! Dat is eigenlijk niet van tevoren te bepalen. De huidscan met foto's verteld jou precies hoe jouw huid ervoor staat. Ideaal als je start met huidverbetering, verjonging of het oplossen van een huidprobleem.

Tijdens de kennismakingsbehandeling nemen wij een kijkje dieper in jouw huid met de huidscan. Door middel van deze 6 foto's én jouw huidmeting maken wij een persoonlijk en op maat gemaakt behandelplan. Zo weet je precies welke behandeling op dat moment geschikt is voor jouw huidtype en past bij jouw wensen.