Home » Behandelingen » Huidverbetering

Huidconditie verbeteren 


Huidverbeterende behandelingen worden toegepast om jouw huidconditie te verbeteren. Je kan denken aan een huidprobleem zoals bijvoorbeeld Acné maar ook aan het verbeteren van de droge huid of het kalmeren van de rode, onrustige huid. Voor het verbeteren van jouw huidconditie is het noodzakelijk om de huid te stimuleren en nieuwe cellen aan te maken. Huidverbetering werkt dan ook alleen met behulp van werkzame stoffen welke dieper in de huid kunnen, denk bijvoorbeeld aan Hyaluronzuur voor de verbetering van het vocht-gehalte.

Als huidverbetering in de diepte werkt wat is dan huidverzorging?


  Bij huidverzorging behandel je alleen de bovenste (dode laag) van de opperhuid, het verandert niets in het levende gedeelte van de huid. Vandaar dat je na het douchen een trekkerig gevoel ervaart en snel je crème aanbrengt. De huid heeft namelijk geen reserves dieper in de huid.

  Lees hier de BLOG over de verschillen.

  Huidtypes en problemen:


  Bij Huidinstituut Agnes wordt uitsluitend gewerkt op HUIDVERBETERING en HUIDVERJONGING en niet op huidverzorgingDit omdat het op lange termijn een mooier huidresultaat geeft.

   


  VERBETEREN HUIDCONDITIE € 92,50


  • reiniging

  • epileren

  • peeling*

  • dieptereiniging

  • concentraat

  • gelaatsmassage* (niet bij ieder huidprobleem mogelijk)                     

  • gezicht, hals en oogmasker

  • verzorging mondcontouren, oog- en dagverzorging                      

  • Silk power en lichte make-up*

  *niet bij ieder huidprobleem mogelijk


  HUIDVERJONGING


  De methode die het diepst op de huid werkt is anti-aging.

  Huidverjonging kun je bereiken door aan de huid zijn werkzame stoffen terug te geven. Stoffen die de huid zelf te kort komt of niet meer aanmaakt. Een voorbeeld hiervan is collageen, deze zorgt voor de stevigheid, binding van vocht en de structuur in de huid. Een jonge huid is voor 70% opgebouwd uit collageen maar zodra je ouder wordt, zeker naarmate de overgang nadert, neemt het collageen in onze huid af.

   

  Collageen heeft de eigenschap om 300 keer zijn eigen gewicht met vocht te binden en dat geeft fantastische resultaten op het gebied van anti-aging en littekenbehandeling.