Home (Corona) » Behandelingen » Huidverbetering

Huidverbeterende behandeling


Huidverbeterende behandelingen worden toegepast om jouw huidconditie te verbeteren. Je kan denken aan een huidprobleem zoals bijvoorbeeld Acne maar ook aan bijvoorbeeld het verbeteren van de droge huid of het kalmeren van de rode, onrustige huid of een ander huidtype. Huidverbetering werkt op de diepere lagen van de huid, met als doel de huid te stimuleren en nieuwe cellen aan te maken. Dit gebeurd met behulp van werkzame stoffen welke dieper in de huid kunnen, denk bijvoorbeeld aan Hyaluronzuur voor de verbetering van het vocht-gehalte.

*Bij Huidinstituut Agnes werken wij uitsluitend op HUIDVERBETERING en HUIDVERJONGING!

(dus niet aan de huidoppervlakte) Dit omdat het op lange termijn een mooier huidresultaat geeft.

Huidtypes en problemen:


VERBETEREN VAN JOUW HUIDCONDITIE € 89,50


 • reiniging
 • epileren
 • peeling*
 • dieptereiniging
 • concentraat
 • gelaatsmassage* (niet bij ieder huidprobleem mogelijk)                     
 • gezicht, hals en oogmasker
 • verzorging mondcontouren, oog- en dagverzorging                      
 • Silk power en lichte make-up*

*niet bij ieder huidprobleem mogelijk

Als huidverbetering in de diepte werkt wat is dan huidverzorging?


  HUIDVERZORGING: WERKT AAN DE OPPERVLAKTE, HUIDVERBETERING IN DE DIEPTE

  Bij huidverzorging behandelt je alleen de bovenste (dode laag) van de opperhuid, het verandert niets in het levende gedeelte van de huid. Vandaar dat je na het douchen een trekkerig gevoel ervaart en snel je crème aanbrengt. De huid heeft namelijk geen reserves dieper in de huid.

  ANTI-AGING


  De methode die het meest diep op de huid inwerkt is anti-aging. Dit kun je bereiken door aan de huid zijn werkzame stoffen terug te geven die de huid zelf te kort komt of niet meer aan kan maken. Een voorbeeld hiervan is collageen, deze zorgt voor stevigheid, verbinding van vocht en structuur in de huid. Een jonge huid is voor 70% opgebouwd uit collageen. Maar zodra je ouder wordt, zeker naarmate de overgang nadert, wordt het collageen gehalte in jouw huid steeds lager. Collageen heeft de eigenschap om 300 keer zijn eigen gewicht met vocht te binden en dat geeft fantastische resultaten op het gebied van anti-aging en littekenbehandeling.


  Waar kies jij voor?

  Bekijk resultaten